DZIEŃ OTWARTY to dokonała okazja, aby poznać kierunki kształcenia, kadrę nauczycieli, pracowników i uczniów oraz zobaczyć jak wygląda wyposażenie szkoły. Na odwiedzającą naszą placówkę młodzież czekały pokazy z dziedziny chemii i szereg różnych atrakcji przygotowanych przez nauczycieli przedmiotów zawodowych i ogólnokształcących (quizy, zabawy, prezentacje, prelekcje i inne). Dzień zaczęliśmy od pysznego śniadania przygotowanego przez nauczycieli i uczniów technikum gastronomicznego oraz pracowników szkolnej stołówki. W roku szkolnym 2024/2025 proponujemy naukę w:
TECHNIKUM (w zawodach: technik żywienia i usług gastronomicznych, technik hotelarstwa, technik architektury krajobrazu, technik rolnik, technik weterynarii, technik informatyk, technik programista, technik logistyk i technik spedytor);
LICEUM OGÓLNOKSZTAŁCĄCYM (profil psychologiczno-pedagogiczny);
SZKOLE BRANŻOWEJ I STOPNIA (zawód: kucharz).