Dziś w pracowni gastronomicznej zagościły jabłka🐛🍎🍏, a to za sprawą Światowego Dnia Jabłek. Uczniowie klasy drugiej technikum gastronomicznego, pod kierunkiem Pani Jolanty Michalik, przygotowali pyszne, jabłkowe potrawy: racuchy z jabłkami, dip jabłkowy oraz pierogi z jabłkami i cynamonem. Promowaliśmy w szkole zarówno nasze racuchy, jak również wiedzę na temat zdrowotnego i gospodarczego znaczenia jabłek w naszym kraju. Mieliśmy również przyjemność gościć jeżyka 😊😀🍎🍏. Smacznie pozdrawiamy🔪🍜🍛🍏🔪🍎🔪
384316879_6883389715037319_8598272496531041490_n
384497662_6883389671703990_6958989431954911252_n
384416067_6883389401704017_5330526295576273721_n
384382119_6883389405037350_9200282812788742130_n
384388493_6883389355037355_3847241994062783019_n
384374934_6883389095037381_3423892328949980412_n
384337163_6883389075037383_3435855196269458447_n
382718108_6883389031704054_6873545239148582649_n
384337191_6883388838370740_8256742176260961083_n
384312091_6883388795037411_6334543440617535619_n
384372279_6883388778370746_6341127488454288227_n
384392206_6883388588370765_4373751260469257464_n
384336427_6883388475037443_8866679342152940209_n
384344056_6883388451704112_7953221457966918985_n
384346696_6883388185037472_344321688066549962_n
384346888_6883388188370805_5984942729432879642_n
384339006_6883388125037478_4464702023158170616_n
384344417_6883387891704168_5331775937102636589_n
384379566_6883387908370833_5738849610018998194_n
384346578_6883387888370835_5167664448327625638_n
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycieZGODA